Nieuw in 2019 : enquête “Zoektocht naar de Heilige doorn”

In 2017 kreeg onze enquête ‘Fatale avond in het Hospitaal’ een uitstekend onthaal bij onze bezoekers.

Een 2e editie is in de maak voor 2019 ! Een nieuw scenario met een even boeiend verhaal…

Een aangrijpende enquête, een originele schattenjacht voor groot en klein … In het hartje van het Hospitaal ND à la Rose van Lessines

Vandaag is het 4 mei 1654.

De gemeenschap van de zusters Augustinessen van het Lessense Godshuis heeft net de diefstal van een prestigieus reliekschrijn ontdekt. Een uniek stuk zilverwerk met een waardevolle inhoud : de heilige doorn !

De meester-directeur,  de abt de Saulchoir,  werd ter plaatse geroepen om met uw hulp deze sombere affaire op te lossen en de daders te vinden.

Dompel u onder in het leven zoals het toen was, in het prachtige Hospitaal ND à la Rose ! Ga op zoek naar aanwijzingen in de zalen van het museum en zoek uit wie volgens u deze verschrikkelijke daad begaan heeft !

Door middel van deze enquête zult u het Hospitaal op een andere manier ontdekken…  en aarzel vooral niet om verdachten aan de tand te voelen !

Opgelet ! overal zijn er aanwijzingen :in de lades van de apotheek, in de hoek van een retabel, achter een deur of lambrisering, of in een gotische kofferbank uit de 17de eeuw…

SHARE IT: