Steun het museum

Vind je het museum leuk en wil je de activiteiten ervan steunen?

Het is nu mogelijk dankzij de mecenaatsrekening van de Koning Boudewijnstichting waarmee u een schenking (fiscaal aftrekbaar vanaf € 40) kunt doen aan de vzw Office de Tourisme de Lessines.

We zullen uw schenkingen goed benutten want we werken aan een nieuw project, een tuin der geuren, om mensen met zintuiglijke of cognitieve beperkingen beter te verwelkomen. Uiteraard is iedereen welkom die wil genieten van de heerlijke geuren die de natuur ter onze beschikking stelt.

Het zou erom gaan hen een unieke zintuiglijke reis te bieden door een keuze aan geurige planten die zijn opgesteld als in een ommuurde tuin met middeleeuwse inspiratie.

We hebben daarom de keuze gemaakt om onze perken met gevlochten wilgen af te sluiten en in het centrum een fontein te plaatsen. De planten zullen binnen handbereik (en neusbereik) zijn. We zullen de toegankelijkheid bijzonder verzorgen, zodat ook mensen met beperkte mobiliteit ervan kunnen genieten.

U kunt het bedrag dat u wil storten zelf bepalen maar weet alvast dat:

– Voor schenkingen van 40€ (BRONS) krijgt u gratis toegang tot het museum gedurende één jaar*, mits voorstellen van de mail van de KBS, en dit voor één persoon. Dit is geldig voor de permanente tentoonstelling en niet voor animaties of workshops. Uw schenking is ook fiscaal aftrekbaar vanaf 40€.

– Voor schenkingen van 60€ (ZILVER) krijgt u gratis toegang tot het museum gedurende één jaar*, mits voorstellen van de mail van de KBS, en dit voor twee persoon. Dit is geldig voor de permanente tentoonstelling en niet voor animaties of workshops.

– Voor schenkingen van 80€ (GOUD) krijgt u gratis toegang tot het museum gedurende één jaar*, mits voorstellen van de mail van de KBS, en dit voor u en uw gezin (de mensen die onder uw dak wonen). Dit is geldig voor de permanente tentoonstelling en niet voor animaties of workshops. U krijgt ook een geschenk, af te halen in de shop van het museum.

We danken u alvast voor uw bijdrage.

* De datum van de mail van de Koning Boudewijn stichting geldt als aanvangsdatum

DOE EEN GIFT

Scroll naar boven

Chers visiteurs, l'exposition "Et si j'avais 20 ans en 1900, Lessines à la Belle Époque"
n'ouvre ses portes qu'à partir de 14h00. Cependant vous pouvez toujours visiter notre musée
durant les heures d'ouverture habituelles du musée, ainsi que profiter d'une pause gourmande à la Table d'Alix.

Merci de votre compréhension,

Les équipes du musée 🌹