Toegang museum via de hoeve

Beste bezoekers,

Door de werken op de Place Alix de Rosoit zal de toegang via dit plein en de museumkapel (die tijdelijk dienst deed als balie) vanaf maandag 14 november 2022 helaas niet meer mogelijk zijn.

De balie van het museum wordt daarom verplaatst naar het eerste verdiep van de schuur van het Hospitaal.

De toegang zal dus plaatsvinden via de binnenkoer van de boerderij, rue des Quatre Fils Aymon n°21 (zie: kaart hieronder).

We zullen ons best doen om de toegang tot de balie van het museum duidelijk aan te geven, maar het zal helaas enkele dagen duren voordat alles correct geïnstalleerd is.

Wij verontschuldigen ons alvast voor het ongemak. We beseffen maar al te goed dat deze werken het onthaal van onze bezoekers niet vergemakkelijkt. We zullen er echter alles aan doen om u in de best mogelijke omstandigheden te verwelkomen en uw bezoek aangenaam te maken.

De toegang voor de voertuigen verloopt nog enkel via de Rue des Quatre Fils Aymon. We raden u aan om uw voertuig op de parking van de voormalige brandweerkazerne achter te laten (Rue des Quatre Fils Aymon, tegenover het OCMW) en te voet tot het museum te komen.

Het einde van de werken op de Place Alix de Rosoit is voorzien voor eind december 2022.

Scroll naar boven